top of page

Permanent Make Up - mijn passie

 

Mijn naam is Claudia Nievendick en in 2002 ben ik gestart met mijn eigen salon rond Beauty en Gezondheid: Aluna. In het begin werkte ik vooral als docent voor kunstnagelstyling. In januari 2004 heb ik mijn opleiding tot Permanent Make Up specialiste bij de gerenommeerde Duitse firma LCN afgerond en Aluna hiermee uitgebreid. Regelmatig volg ik workshops en bezoek beurzen om mij blijvend bij te scholen in het zetten van de perfecte Permanent Make Up.

beauty from inside

Natuurlijke schoonheid komt ook vanbinnen, heb je graag mijn advies over geluk en gezondheid

to make people more beautiful

Mijn Permanent Make Up benadrukt de natuurlijke schoonheid, zonder te opzichtig te zijn.

Voor mij is het allemaal begonnen op de Duitse Beauty beurs in Düsseldorf. In 2003 lag ik hier namelijk zelf op de behandelstoel, om mijn eerste Permanent Make Up behandeling te mogen ondergaan. Een PMU specialiste had toen mijn lippen heel natuurlijk voorgetekend. Ik was zo overtuigd door haar perfecte voortekening, dat ik meteen besloot mijn lippen met behulp van Permanent Make Up voor altijd zo perfect te laten uitzien.  Het resultaat mocht er zijn en al snel volgden mijn ogen en de Permanent Make Up haartjestekening van mijn wenkbrauwen. 

Door mijn tekentalent en oog voor symmetrie voelde ik mij direct aangetrokken door deze tak van de Beauty sector en besloot de opleiding tot gecertificeerde Permanent Make Up specialiste te voltooien. Door mijn voortdurende zoektocht naar verbetering en het volgen van seminaries, workshops en beurzen kan ik altijd een up-to-date behandeling aanbieden.

Samen kiezen wij de mooiste oplossing voor jouw perfecte "look". Enkel zo zal je jarenlang tevreden zijn met de Permanent Make Up, die ik na enkele jaren, indien nodig, terug bijwerk in een opfrisbeurt.

Benieuwd om mij te leren kennen? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking en een gratis voortekenbeurt. Bel mij op 0472/29 17 74 of stuur een email.

  • Facebook - Black Circle
bottom of page